» Hej Igen

Det var visst ett tag sedan jag skrev.
 
Maten har gått åt helvete rent utsagt; en blandning av fastande, hetsande och relativt normalt ätande. Allt har varit så konstigt på sistone, och jag har varken vetat ut eller in. Jag har gått från att inte kunna spy, till att göra det någon gång i månaden, till en gång i veckan, till två gånger i förrigår. Usch, jag blir så äcklad av mig själv. Jag vill verkligen inte spy mer. Eller ja, kanske någon gång ibland om det verkligen krisar, men absolut inte mer än så.
 
Idag, eller igår är det väl nu, har jag ätit ett tortilla skal med grönsaker och lite sås. Sedan blev det nästan en hel påse chips, dock bara kryddan alltså inte själva potatisen, om ni förstår vad jag menar. Haha, ja så normal är jag. Jag vet faktiskt inte hur många kalorier jag har fått i mig, men spytt har jag inte gjort i alla fall. Däremot har jag tränat Zumba de senaste tre timmarna, så kalorier har jag blivit av med.
 
Jag vägde förresten 53.8 kg nu när jag kollade. Det var inte på helt tom mage så jag hoppas verkligen på lite mindre imorgon.