» Delmålsbelöning

Slutade vid lunchtid idag och träffade mamma, dum som jag är hade jag inte tänkt på att folk äter lunch när det är lunch. Haha, så kan det gå!
Kände mig lite dum när jag påstod att jag inte var hungrig eftersom jag såg på mor min att hon ville äta någonstans. Till slut blev det iallafall en nutrilettbar var, vilket var mer än jag hoppats på men inte så illa ändå.
Fick ett par nya skor också! Gud, det var välbehövt. Äger liksom inget annat än ett par Converse och de vill jag helst inte ha i vinter.
Jag kom förresten på en sak. Jag behöver kläder! Jag har inte köpt nya kläder på säkert ett halvår, och då var det inte mer än en eller två tröjor. Det är inte det att jag inte gillar att shoppa, jag hatar bara att slösa pengar. Men det jag skulle säga var, när jag når 49.x kg ska jag tillåta mig själv att köpa en massa kläder. Inte ett enda klädesplagg får jag köpa tills dess! Det kanske är dumt att säga så när jag verkligen behöver kläder nu, men förhoppningsvis blir jag istället motiverad av det. Men 4 kg? Det borde väl inte ta hur lång tid som helst...inte om jag sköter mig.
 
Tumblr_mdflw2abci1riezzyo1_500_large



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo