» My New Eating Plan

Så, nu har jag hämtat mig lite efter gårdagens helvete. Har bestämt mig för en sak nu. Imorgon kommer jag äta chips, jag vet att det är dumt men jag har bestämt att jag ska låta mig själv göra det så jag inte får för mig att göra det någon annan gång under veckan. På söndag ska jag, förhoppningsvis fasta, annars ska jag äta så lite som absolut möjligt. Men sedan, nästa vecka, ska jag tvinga mig själv att äta ca. 900 kcal per dag. Jag tycker det känns jätte jobbigt, men jag hoppas att det får mig att hetsa mer sällan så jag ska verkligen tvinga i mig den där jävla maten. Sedan efter det ska jag sakta sänkta mitt intag igen; jag tänker kanske att jag går ner med 100 kcal per vecka tills jag känner att jag får i mig den mängden mat jag vill, förutsatt att allt fungerar som jag tänker mig.
Usch, det känns som att jag kommer må jättedåligt av att göra det här, men jag får väl tänka att det bara är en vecka, sedan kan jag gå ner till 800; och jag borde ju faktiskt gå ner i vikt ändå under den här tiden, bara lite saktare.
 
Haha, jag var så otroligt arg på mig själv i förmiddags och började trycka in pennudden i handen på lektionen, och här har ni då resultatet. Grejen är den att det var bara helt rött först så jag trodde inte att det skulle synas, men efter någon timme dök ordet upp. Det försvinner nog visserligen väldigt fort, thank god. Inte helt lätt att förklara om någon skulle fråga.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo